In- en verkoop

Bent u op zoek naar een andere auto? Vaak wilt u dan eerst van uw huidige auto af.

Inruilen

In verreweg de meeste gevallen wilt u uw auto inruilen bij de aankoop van een andere auto. A9 Automotive biedt daarvoor volop mogelijkheden. U koopt een andere auto bij A9 Automotive en u verkoopt uw huidige auto aan A9 Automotive. De auto die u koopt is door ons voorzien van een nieuwe APK, is grondig schoongemaakt en wordt geleverd met drie maanden garantie.

Zoekopdracht

U kunt A9 Automotive opdracht geven de auto van uw keuze te zoeken en aan te kopen. Ongeacht de oorspronkelijke verkoper, krijgt u de auto voorzien van nieuwe APK, geheel schoongemaakt en met drie maanden garantie mee van A9 Automotive.

Consignatie verkoop

Voor particulieren is het vaak lastig om een auto te verkopen. Een auto kopen is een kwestie van vertrouwen. Vertrouwen ontstaat in een langdurige relatie of door een goede naam. Een particuliere verkoper en een particuliere koper hebben die relatie meestal niet en kennen elkaar onvoldoende. Daarnaast moet de auto in "verkoopstaat" worden gebracht en dient garantie te worden gegeven, zodat de auto zoveel mogelijk opbrengt.

A9 Automotive heeft een goede naam en met vele klanten een langdurige relatie. A9 Automotive kan een APK uitvoeren, de auto in showroom staat brengen en garantie geven. Bovendien maakt A9 Automotive een beschrijving en foto's van de auto om deze op internet onder de aandacht te brengen, naast het plaatsen van de auto in onze showroom.

Wilt u voor de verkoop van uw auto gebruik maken van bovenstaande voordelen, vraag dan naar de mogelijkheden van consignatie verkoop.